perjantai 19. helmikuuta 2016

Täällähän on talvi

Miehen kanssa lähdimme tänään mökille. Kotona oli hiukan lunta ja vesisadetta. Salpausselän pohjoispuolella oli reilusti lunta ja mökillä reilut parikymmentä senttiä. Eihän se paljon ole eikä tarvinnut tehdä lumitöitä tänään.

Minä tein töitä etänä ja mies teki avannon. Jään paksuus oli nelisenkymmentä senttiä rannassa. Selällä vähemmän ja virtapaikoissa ei ollenkaan. Sai tuo mies avannon tehtyä ja saunasta kävimme pariin kertaan avannossa. Piristää kummasti.

Työviikko on ollut melko kevyt. Töitä alkaa olla sen verran kuin ehtii tehdä normaalina työpäivänä. Enää ei tarvitse ottaa iltoja ja öitä avuksi. Etäpäivinä ehtii hyvin perehtyä asioihin.

Työpäivät monitoimitilassa ovat välillä yhteä härdelliä, joskus joku pälättää jotakin, ja sitä pitää jäädä kuuntelemaan. Monitoimitila on kuitenkin päivän hitti ja siihen on vaan totuttava.

Yöksi ja huomiseksi on luvattu reilua lumisadetta. Toivottavasti pääsemme sunnuntaina kotiin emmekä jää tänne lumien vangiksi.

Mökillä on mukava perjantai-ilta, puhelintoivekonsertti loppuu kohta ja sitten on aika mennä nukkumaan. Eihän täällä juuri muuta voi tehdäkään. Hiljaista ja rauhallista eikä kukaan pälätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti