lauantai 2. tammikuuta 2016

40 vuotta

Tänään vietimme 40 vuotishääpäivää. Vieraina olivat molemmat tyttäremme perheineen. Poikamme Tansaniasta ei päässyt juhliin ja hänen puolisonsa oli sairaana.

Juhlahetken aloitimme shampanjalla. Pikkuiset kilistivät maidolla, koska olimme unohtaneet ostaa limua heille. Hyvin se onnistui se maidolla kippistäminenkin.

Alkupalaksi tarjoisimme hummereita chabliksen kera. Pääruokana oli ulkofilepihvit, lohkouuniperunoita, punaviinikastiketta sekä salaattia ja jälkiruokana täytekakku, jonka tein vegaanisena. Kakkua tehdessäni en tiennyt, että perheemme vegaani ei pääse mukaan juhlimaan. Kakku onnistui hyvin ja toinen vävyistä epäili, että se se voinut olla vegaanikakku. Mutta olipa vaan.

Mukavat juhlat, jotka kruunasi 2008 helmikuussa Madeiralta tuomamme 1976 vuoden madeiraviini. Pullo oli pölyinen ja vaikea avattava, korkki putosi loppujen lopuksi pulloon sisään, onneksi oli pölyt jo pyyhitty.

Pikkusisko löysi jo jouluna tutkimansa Italiasta tuomamme jouluisen Kinder-munan, ja pikkuisilta ei kestänyt kuin hetken, kun suklaat oli pistelty parempiin suihin. Pikkusisko varmaan jo silloin jouluna arvasi, mistä oli kyse, mutta ei uskaltanut ottaa munaa silloin - nyt uskalsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti