torstai 31. joulukuuta 2015

Vuosi 2015

Minkälainen olikaan vuosi 2015?

Vaikea sitä on jäsentää. Kovin paljon mitään ei tapahtunut, mikä jostakin syystä on hyvä juttu tässä iässä. On parempi, että mitään ei tapahdu.

No, mies jäi eläkkeelle, eli minusta tuli eläkeläisen rouva. Hyötynä on se, että kotona on aina varmasti joku laittanut ruuan, kun tulen kotiin töistä.

Matkoja teimme vuoden vaihteessa Goalle, maaliskuussa Kuubaan, syyskuun alussa Irlantiin ja joulukuun alussa Italiaan. Matkailu on edelleen ykkönen ja tulevat matkat on jo melko hyvin suunniteltu. Tammikuussa Tahitille, toukokuussa Tansaniaan ja syyskuun lopulla Pietarista Moskovaan laivalla. Joulun viettänemme jälleen kotimaassa.

Tänä vuonna ei ollut häitä. Tulevalle vuodelle on suunniteltu yhdet häät lokakuun alkuun. Kalenterissa on tyhjää ja odottelen ainakin yhtä hääkutsua, jos vaikka joulupukilla tuuli vähän tyyntyisi.

Kesäloman vietimme mökillä ja lapsetkin ehtivät iloksemme, lapsenlapsetkin pariin otteeseen. Lapsenlapset olivat myös yökylässä muutaman kerran ja pikkusiskokin jo kahdesti. Hän sanoi joulun aikaan, että "mummi, kylpyyn". Seuraavaaa yökylää odotellessa.

Pikkumies on jo iso poika ja pikkusiskokin kasvaa joka päivä. Onneksi meillä on mahdollisuus nähdä pikkusia ainakin kerran viikossa, pikkuiset ovat kovia halimaan ja sylittelemään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti