perjantai 6. helmikuuta 2015

Viikko takana

Siis työviikko. Tällä viikolla saimme jälleen maaliin muutaman jutun, pidimme kehittämispäivän ja sen päälle söimme yhteisen illallisen. Koko porukamme oli tullut Helsinkiin ja vietimme tuloksellisen päivän miettimällä keinoja kehittää toimintaamme. Hyvän porukan kanssa olemme saaneet jo paljon aikaan ja tämän vuoden loppuun mennessä saamme vielä enemmän.

Viikkoon mahtui myös kaksi etätyöpäivää. Niiden aikana saa paljon aikaan, vaikka päivän pituus ylittää normityöpäivän. Toisena päivänä tein leipätaikinan aamulla ja yhden työpuhelun välillä otin valmiit leivät uunista. Miehelle oli tarjolla lämmintä leipää, kun hän kotiutui työstä.

Miehen eläkepäivät alkavat maaliskuun alussa. Sen jälkeen on mielenkiintoista nähdä, miten eläkepäivät sopivat yhteen meikäläisen ylipitkien työpäivien kanssa.

Tänään kävin aamusella ministeriössä tapaamassa tulevia asiakkaitamme ja sen jälkeen suunnistin kotiin. Miehen kanssa lähdimme mökille ja matkan aikana tein töitä. Langaton verkko toimii hienosti koko matkan ihan mökille asti. Mökkitiellä oli pakko lopettaa, kun mutkia oli liikaa. Suoraa ei voi ajaa, muuten menee ojaan.

Mökillä jouduimme lumitöihin, paikallinen auramies ei ollut aurannut mökkitietämme, vaikka niin oli sovittu. Onneksi lapioiminen sujui hyvin ja pääsimme perille. Saunaan menimme jo viiden aikaan, jotta pääsisimme avantoon valoisan aikaan.

Seuraavan kerran ehdimme mökille ehkä vasta maaliskuun lopulla. Sitä ennen on tiedossa pikkusiskon 1-vuotissynttärit, pakkaamista sekä varusteiden hankintaa. Vuoden ensimmäinen lomamatka suuntautuu Kuubaan. Sieltä ei paljon blogeja päivitellä, kun yhteydet ovat ainakin ennakkotietojen mukaan melko huonoja ja kalliita.

Mukavaa kevättä kaikille, jotka tätä luette!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti