lauantai 31. tammikuuta 2015

Naarmuja jarruissa

Kävimme tänään ukin kanssa katsomassa pikkuihmisiä.

Pikkumies haluaa, että ukki roikottaa häntä nurinpäin, hihkuu ja hihittää ja pikkusisko katselee ihmeissään. Pikkumies osaa hienosti rakentaa erilaisia rakennelmia duploilla sekä ottaa kuvia mummin kameralla. Tänäänkin otimme varmaan kymmenen kuvaa isistä ja äidistä, jotka puuhailivat keittiössä. 

Pikkusisko osaa jo ottaa pari kävelyaskelta, kiivetä pikkutuolille ja edelleen pöydälle, kiivetä sohvalle ja hyppiä siellä, ottaa kirjoja kirjahyllystä seisten, seistä ilman tukea sekä "puhua". Sanoista ei vielä saa selvää, mutta pikkuisella on paljon asioita.

Pikkumiehellä oli huikan kurkku kipeänä ja äitinsä tiedusteluun hän oli todennut, että jarruissa on naarmuja. Hänen mielestään kengät ovet renkaita, joita pitää tankata. Mielikuvitusta riittää.

Oli jälleen mukava käydä leikkimässä pikkuisten kanssa. Molemmat leikkivät sopuisasti samassa huoneessa ilman suurempia erimielisyyksiä. Välillä pikkumiestä harmittaa, kun sisko sotkee leikit ja vie tavaroita. Harmillistahan se on, mutta hienosti pikkumies suhtautuu ja kohtelee pikkusiskoaan herrasmiesmäisesti.

Ulkoilusäät ovat olleen huonot, joten emme päässeet näkemään, että pikkumies on jo hiukan oppinut luistelemaan. Hiihtoa ei ole voinut opetella, koska ei ole lunta. Harmillista sekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti