perjantai 18. huhtikuuta 2014

Pääsiäinen osa 1

Kiirastorstaina onnistuin lähtemään ajoissa töistä. Kiiruhdimme miehen kanssa kaupan kautta kotiin ja auton pakkaamisen jälkeen suuntasimme mökille.

Jäät olivat lähteneet, mutta vesi oli vielä kesäkorkeutta matalammalla. Emme siis saa laituria laskettua, vaan se lepää rantakivillä. Uimaankaan ei oikein viitsi mennä, kun pitäisi kahlata kivipohjaa jäisessä vedessä. No, saunominen toki onnistuu ja saunavettäkin saamme nostettua.

Pääsiäinen asettaa haasteita ruokahuollolle, sillä kaupat eivät olekaan auki joka päivä. Pitäisi hieman suunnitella. Suunnitteluun ei vain ole ollut aikaa työviikon aikana, joten nyt sitten improvisoidaan. Jotakin olemme toki ostaneet mukaan ja jotakin on mökillä talven jäljiltä.

Kaksi viikko sitten kaadetut puut odottavat pätkimistä ja hakkaamista. No, mies sahasi ja minä hakkasin ja yhdessä pinosimme. Ja yllätys, kaikki yhtenä päivänä. Huomenna sitten uusiin hommiin.

Lounaaksi söimme heiman mustaa makkaraa sekä kuskus-kasvissalaattia. Molempia jäi huomiseksi, joten lounaasta ei tarvitse huolta kantaa.
Iltaruuaksi mies valmisti broilerisaltimbocat (broileria salvianlehdillä maustettuna ilmakuivattuun kinkkuun kiedottuna ja valkoviinissä haudutettuna). Hyvää oli sekin.

Naapurit tulivat jossakin vaiheessa iltapäivällä ja kissat olivat heti ulkoilemassa.

Päivä kului sukkelasti ja iltakin puhelintoivakonserttia kuunnellessa. Uni tulee varmaan tuota pikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti