sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Lankalauantai

Lankalauantaina kaadoimme lisää puita (pieniä sellaisia) sekä siivosimme paviljongin ympäristöä, jotta sinne voisi alkaa suunnitella portaita. Nyt on taas sahattavaa ja pilkottavaa tulevaksi viikonlopuksi.
Kaikenlaista puuhaa riittää mökillä näin kevätaikaan. Siivosin nukkumavinttimme ja vein ylimääräiset tavarat pois. Nyt siellä taas kelpaa nukkua.

Illansuussa seurasimme, kun naapuri laittoi laituria paikalleen. Hän pukeutui märkäpukuun ja kahlasi veteen hommiin. Ei meille kyllä tuollaista laituria voi hankkia. Veteen ei ole asiaa ilman märkäpukua pidemmäksi ajaksi ennen juhannusta, mutta laituri pitää saada paikoilleen heti äitienpäivänä jälkeen. Naapurilta homma onnistui useamman vuoden kokomuksella hienosti.

Oma laiturimme kököttää vielä rantakivien päällä. Odotamme veden nousemista, jotta saamme laiturin paikoilleen ja veneen laskettua.
Naapurien kanssa istuimme paviljongissa avaamassa kesäkauden nauttimalle kuohuviiniä. Paviljongissa oli hyvin lämmin ja valoisa. Aurinko paistoi sinne mukavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti