tiistai 5. marraskuuta 2013

Nyt väsyttää

Tämä päivä oli todella väsyttävä. Aamulla piti ennen ysin kokousta tehdä kaksi pöytäkirjaa ja lähettää ne liitteiden kera kommenteille.

Aamupäivän kokous oli yhtä kaaosta. Asioita oli liikaa ja osan aikaa äänessä oli useampi kuin yksi henkilö. Videolla osallistujilla oli varmaan vaikeuksia seurata kokousta. Jonkin verran saimme asioita eteenpäin, mutta kuitenkin tilanteeseen nähden aivan liian vähän. Nyt alkaa olla ilmeistä, että tekijöitä on liian vähän, jotta saisimme kaiken edes välttämättömän tehtyä. Työpäiviä H-hetkeen on kovin vähän.

Ruokailu kutistui pikaiseen lounaaseen lähikuppilassa. Onneksi saimme kyydin eikä kenekään tarvinnut kävellä kaatosateessa iltapäivän kokouspaikkaamme. Kokous meni hyvin ja mielestäni saavutimme tavoitteemme. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Neljästä käynnissä olevasta projektista kolme on jo saavuttanut määrittelyvaiheensa lopun - ainakin pääosin. Hieman on vielä keskusteltavaa jokaisessa projektissa, mutta sopimusten allekirjoittaminen on vuorossa tällä ja ensi viikolla. Kynät sauhuamaan.

Päivän viimeiset palaverit olivat jo melkeinpä liikaa. Onneksi ei tullut vastaan hankalia asioita, vaan pääsimme hyvässä yhteisymmärryksessä eteenpäin.

Nyt väsyttää. Holmesin katselu on sopivaa kevyttä iltapuuhaa ennen nukkumaan menoa. Huomenna jatketaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti