keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

1.3.2017

Kaikki loppuu aikanaan, ja niin meidän rantalomammekin päättyy. Ehdimme syödä aamiaisen ja nauttia rannallaolosta ja uimisesta ennen kuin lähdemme puolen päivän aikoihin lentokentälle:


Hämmästyttävästi Burman sisäisillä lennoilla tarjoillaan jotakin pientä syötävää, vaikka lehto kestäisikin vain tunnin tai vähemmän. Niin tälläkin lennolla Thandewesta Yangoniin:


Yangonissa ajamme bussilla Sedona Hotel Yangon Garden Wing -nimiseen hotelliin ja majoitumme sinne. Iltapäivä ja ilta on vapaata:


Hotellin vieressä on ostoskeskus sekä kaupungin puisto ja pieni järvi. Yangonin liikennekulttuuri on melkoista kaaosta. Autot eivät anna jalankulkijoille tilaa. Kadun ylittäminen on hankalaa, mutta onnistuu, kun ylittäjiä on riittävän monta. Onnistumme ylittämään pari katua ja pääsemme puistoon järven rannalle:


Käymme hotellin ja puiston viereisessä ostoskeskuksessa, joka on samanlainen kuin ostoskeskukset kaikkialla maailmassa. Siellä on myös ruokamarketti, jonka tarjooma on hyvin kansainvälistä ja monipuolista:




Lounaaksi syömme ostoskeskuksen pizzapaikassa pizzat. Illallisen syömme hotellin italialaisessa ravintolassa. Ennen nukkumaan menoa on jälleen pakattava. Lähtö lentokentälle on ennen auringonnousua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti